Net als dat we graag in een schone woning leven, is het belangrijk dat de werkvloer waar je werkt ook naar behoren wordt schoongemaakt. Het is erg vervelend om op je werk binnen te komen en de toiletten zijn niet schoon of er zitten spinnenwebben aan het plafond. Om maar niet te spreken over je bureau, die al tijden niet is afgenomen. Als werkgever heb je de taak en de verplichting een schone werkvloer aan te bieden aan je personeel. En dit doe je door een goed schoonmaakbedrijf aan te nemen die regelmatig langskomen om dit soort situaties te voorkomen.

Wat kan een schoonmaakbedrijf voor je doen?

Wil je je bedrijf laten schoonmaken Eindhoven, dan kan je tijdens een intakegesprek met het schoonmaakbedrijf afspreken wat je precies wilt dat ze doen en hoe vaak. Grotere ruimtes waar meer mensen werken hebben uiteraard een andere aanpak nodig dan een kleine kantoorruimte. Je kunt afspreken hoe vaak je wilt dat de schoonmakers langskomen om de toiletten schoon te maken, de tafels af te nemen, de vloer te vegen, de ramen te lappen en af te stoffen. Deze algemene taken zitten vaak in een standaard pakket die je samen met het schoonmaakbedrijf op je eigen situatie afstemt. Daarbij kun je gebruik maken van een calamiteitenservice, zodat je 24/7 toegang krijgt tot hun diensten, ook als er een ongeluk is gebeurd.

Extra taken

Wil je volledig van je zorgen worden ontdaan, dan kun je een schoonmaakbedrijf vaak ook voor andere taken inhuren. Zo kunnen ze er voor zorgen dat de buitenkant van je gebouw er netjes uitziet door graffiti te verwijderen, de gevel te reinigen en te schilderen en de tuin te onderhouden. Sommige schoonmaakbedrijven bieden ook een kantineservice aan, zodat je twee vliegen slaat in één klap. Een schoon en netjes bedrijf is niet alleen fijn voor je werknemers, het is ook een visitekaartje waarmee je vanaf het begin een goede indruk achterlaat op klanten en bezoekers.

Een schoon bedrijf is voordeel voor iedereen